Op deze pagina stelt de Scoutsleiding zich aan u voor. Dit team bestaande uit zeven enthousiaste vrijwilligers biedt zomers op het water en ‘s winters  op het land een brede variatie aan leuke, leerzame spelletjes aan. Hier onder kunt u een foto zien van ons leidingteam. Scroll verder om te zien hoe wij ons voorstellen!

Michel van der Kaay (teamleider):

Hoi, ik ben Michel. Ik ben nu 4 jaar leiding bij de Scouts. Binnen het team ben ik teamleider. Zelf ben ik bij de B.I.M.-Bakenessergroep ook Welp, Verkenner (inmiddels heet het Scouts) en Wilde Vaart geweest. Zeilen is één van mijn hobby’s, daarom ben ik ook leiding bij de waterscouting. Ik studeer in Delft. Daar doe mijn Master Electrotechniek

Jasper Smit:

Mijn naam is Jasper. Ik ben 23 jaar oud en ben nu drie jaar leiding. Ik heb een afgeronde MBO-opleiding Bedrijfsadministrateur en werk als financieel administratief medewerker bij een gemeente. Sinds 2001 ben ik verbonden aan scouting. Ik begon op 8 jarige leeftijd als welp bij de Camerons Duinzwervers in Overveen. Toen ik de leeftijd kreeg om over te vliegen naar de Verkenners, heb ik de overstap naar de BIM-Bakenessergroep gemaakt. Eerstgenoemde groep is een landscoutinggroep. Mij sprak het zeilen meer aan, dus was de overstap snel gemaakt. Sinds 2011 ben ik binnen de BIM ook actief in de commissie die jaarlijks de Jantje-Betoncollecte organiseert. De eerste drie jaar als lid en de afgelopen twee jaar als kartrekker. Mijn hobby’s naast Scouting zijn: luisteren naar klassieke muziek, schaatsen en reizen.

Antonie Mathot

Anne-Kee Doing

Thijs Snaathorst

Stijn Moerman

Ik ben Stijn. Ik ben sinds vorig jaar leiding van de scouts. Daarvoor ben ik ook zelf achtereenvolgens Welp, Verkenner en Wilde Vaart geweest bij de B.I.M.-Bakenessergroep. Zo ben ik het zeilen ook erg leuk gaan vinden. Verder studeer ik wiskunde en natuurkunde in Leiden. Naast zeilen vind ik het ook leuk om bord- of kaartspelletjes te spelen.

 

Niels van Galen

Stephanie Nieuwenhuizen

“Hoi! Ik ben Stephanie en ik ben sinds eind 2016 leiding bij de scouts van de Bim! Zelf ben ik hier ooit als scout de groep binnen gekomen en heb het altijd ontzettend naar mijn zin gehad. Zeilen doe ik al zeker tien jaar, vooral veel in de valk van mijn familie en in de boten van de Bim. Ik studeer Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft en hou daarnaast erg van tekenen, duiken en skiën.”